Echipa noastra

Ne-am propus inca de la infiintare sa fim un partener onorabil si competitiv pe piata constructiilor din Romania, acceptati si recunoscuti de societatile de profil. Vom actiona in continuare, tinand cont si de concurenta si o sa producem si executam constructii diverse. De asemenea, ne ocupam si de comercializarea materialelor de constructii la standarde europene. Tinand cont ca avem implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001/2002 , dorim sa fim mai prompti, mai eficienti mai exigenti si mai corecti in executia si receptia lucrarilor, sa avem flexibilitate in lucrari si colaborarea fructuoasa cu beneficiarii.
Societatea comerciala AASConstruct a luat nastere din dorinta de a valorifica potentialul deosebit de constructii al zonei, de a oferii beneficiarilor, stimulativ si provocator, noi solutii in constructii si de a valorifica materialele de constructii pe care le producem. Dorim sa le oferim semenilor nostri comunicare si deschidere spre economia reala si constructii durabile la standarde Europene. Constructiile raman afaceri rentabile daca sunt realizate prin munca sustinuta, tehnologii adecvate si costuri rezonabile.

01

Constructiile au devenit in Romania afaceri prospere si vor constituii in viitor unul din domeniile de perspectiva prin diversitatea lor si a rezultatelor obtinute de constructori. Ele au cunoscut o dinamica deosebita, ocupand o pozitie speciala, reprezentand un indicator evident al gradului de dezvoltare al unei localitati.

02

Constructiile ( marea promisiune a pietei romanesti ) nu au adus firmelor profituri semnificative in ultimii ani, Daca fondurile de la Guvern au intarziat, firmele private au construit si au utilizat plusurile financiare din anii precedenti pentru investitii, achizitii de utilaje si materiale de constructii. Sectorul privat vine cu solutii de parteneriat pentru a rezolva criza de locuinte si infrastructura. La timpuri noi, planuri de construtii noi !

03

Ritmurile inalte de realizare a constructiilor au impus introducerea pe scara larga a noi procese tehnologice in vederea reducerii semnificative ale costurilor si cresterea productivitatii muncii. Consecinta fireasca a ritmului rapid in care apar noutatile in constructii, acest domeniu necesita o promovare ritmica si sustinuta. Dintre metodele moderne de abordare a politicii de marketing, contractul direct dntre firmele constructoare si clienti constituie unul dintre cele mai utilizate instrumente. 

CE NE FACE DIFERITI FATA DE CEILALTI CONSTRUCTORI 

Dintre societatile comerciale care se ocupa de constructii industriale, civile si agricole si de amenajari, infrastructura si a transporturilor in constructii, se remarca Societate noastra AAS Construct din Alexandria. Societatea noastra ofera clientilor diverse
produse si servicii la preturi avantajoase de aceea suntem o firma reprezentativa atat pe plan local, judetean cat si national. 
Lucrarile finalizate de societate noastra au fost bine receptionate de numerosii nostri clienti, fara deficiente si la timp. Anul 2018, se pare, va fi anul constructiilor , al logisticii si al distributiei materialelor de constructii. 
In activitatea de constructii, planificarea, logistica, furnizorii si distribuitorii joaca un rol important in obtinerea succesului si asigurarea performantei.